Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Καλώς ήρθατε στην εφαρμογή επιβεβαίωσης απογραφής και ένταξης στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τον κωδικό (ή τους κωδικούς) απογραφής που σάς δόθηκαν κατά την διαδικασία με την οποία απογραφήκατε. Αν δεν μπορέσατε να τους σημειώσετε ή να τους εκτυπώσετε, σας δίνουμε την δυνατότητα να το κάνετε από εδώ.
Η διαδικασία είναι απλή : Πληκτρολογήστε τον ΑΦΜ σας στο κουτάκι ακριβώς από κάτω και πατήστε το κουμπί 'Εμφάνιση Κωδικού Απογραφής' στο κάτω μέρος της εφαρμογής. Αν είχατε απογραφεί κανονικά, τότε θα δείτε την ώρα απογραφής καθώς και τον κωδικό επιβεβαίωσης. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία πατώντας το κουμπί 'Εκτύπωση'.
Τέλος, αν ο εκκαθαριστής της μισθοδοσίας σας έχει στείλει στοιχεία στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής, είτε κατά την πιλοτική είτε κατά την παραγωγική φάση, θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης. Υπενθυμίζουμε πως η Ενιαία Αρχή Πληρωμής είναι η μόνη αρμόδια για την πληρωμή πάσης φύσεως αμοιβών των αμειβομένων της Κεντρικής Κυβέρνησης, καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.