Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νέοι διορισμοί μόνιμου προσωπικού

  • Νέοι διορισμοί μόνιμου προσωπικού.
  • Στο πρώτο τριμήνο του 2011 θα διοριστούν σε μόνιμες θέσεις του Δημοσίου οι επιτυχόντες διαγωνισμών σε διαδικασίες πρόσληψης για τις οποίες έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι και την 31-12-2009.
  • Η νέα εγκύκλιος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του αρ. 10 του ν. 3833/15-3-2010, που εξέδωσαν από κοινού το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Οικονομικών αποσαφηνίζει ότι «η Κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης από τις δημόσιες υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ. το τρέχον έτος, αποφάσισε εντός το δευτέρου εξαμήνου του έτους 2010 να απορροφηθούν όλοι οι επιτυχόντες σε διαδικασίες διορισμού/πρόσληψης σε υπηρεσίες και φορείς του δημοσίου, για τις οποίες έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι και την 31-12-2009».
  • Τα αρμόδια Υπουργεία και οι Περιφέρειες θα πρέπει να προβούν άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την έκδοση των ατομικών πράξεων διορισμού και να ενημερώσουν όλους τους εποπτευόμενους φορείς τους, προκειμένου να ενεργήσουν ανάλογα.