Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



  • Στο πλαίσιο κινητοποιήσεων των εκτάκτων υπαλλήλων του υπ.πο.τ, η παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του συλλόγου υπαλλήλων υπουργείου πολιτισμού και τουρισμού στη Β. ΕΛΛΆΔΑ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στήριξης και συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.
  • ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ



  • Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι


Τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ.Τ. Βόρειας Ελλάδας, εκφράζουμε τη στήριξη - συμπαράστασή μας στον αγώνα των συμβασιούχων συναδέλφων του «Σωματείου Εκτάκτων ΥΠ.ΠΟ.Τ.» στο χώρο του μνημείου της Ακρόπολης, υπ΄ αρ. ένα σύμβολο του Ελληνικού Πολιτισμού, καταδικάζοντας τη βίαιη αστυνομική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, που διεκδικούν το δημοκρατικό δικαίωμα τους για καταβολή των νόμιμων «δεδουλευμένων» τους και τη διασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους για μόνιμη αξιοπρεπή εργασία.

0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Κινητοποιήσεις συμβασιούχων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσ/νίκης

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010


Κινητοποιήσεις συμβασιούχων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσ/νίκης
  • Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τους συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ.Τ και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσ/νίκης.
  • Οι συμβασιούχοι των υπηρεσιών του ΥΠ.ΠΟ.Τ στη Θεσ/νίκη συγκεντρώθηκαν μπροστά στην είσοδο του Μουσείου και διαμαρτυρήθηκαν δίνοντας το δικό τους μήνυμα στην πολιτική ηγεσία , καταδικάζοντας τη βίαιη αστυνομική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους, που διεκδικούν το δημοκρατικό δικαίωμα τους για καταβολή των νόμιμων «δεδουλευμένων» τους και τη διασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων τους για μόνιμη αξιοπρεπή εργασία.
  • Οι συμβασιούχοι ζήτησαν τη μονιμοποίησή τους και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα 22 μηνών καθώς επίσης και να καταργηθεί η ισχύς του 24μηνου για τις ειδικότητές τους αλλά και να ακυρωθούν 350 απολύσεις που αναμένονται στο τέλος του μήνα.
  • Οι συμβασιούχοι μετά από παρέλευση δύο ωρών αποχώρισαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα για τους επισκέπτες και την λειτουργία του Μουσείου
0 σχόλια